Se alla

Hälsning från Ordföranden

Onsdag 23 mars 2016

Hej,
Jag heter Daniél Tejera och är sedan årsmötet ordförande för Liberalerna i Kristianstad. Daniél TejeraSåhär före påsk ville jag passa på att skriva till er medlemmar och presentera mig.
Jag bor i Åhus med min familj och arbetar sedan 9 år som direktor för Furuboda, en ideell förening som bland annat driver folkhögskolekurser och omsorgsverksamhet i Yngsjö, men även runt om i Skåne.  Jag växte upp i Helsingborg, flyttade till Malmö som tonåring och har bott i Åhus de senaste 16 åren.

Jag har alltid haft ett stort intresse för samhällsfrågor. Det intresset har stärkts under mina år på Furuboda. Där möter vi unga människor, ofta med någon form av funktionsnedsättning. Ett av våra viktigaste uppdrag är att deras självständighet ska stärkas, att de ska kunna göra egna val och ta ett större ansvar för sin framtid och vara med och forma vårt samhälle.

För några år sedan blev jag medlem i partiet och nu har jag alltså fått förtroendet att leda styrelsens arbete här i Kristianstad. Det är spännande och lite nervöst men jag har många rutinerade medlemmar i styrelsen till min hjälp:

 

Lisa Thorsson (vice ordf)
Pontus Andersson (sekreterare)
Jonas Fasth (kassör)
Ola Forslin (medlemsansvarig, IT-ansvarig)
Anna-Kerstin Larsson
Pierre Månsson
Elisabeth Disley
Jörgen Johnsson
Gilbert Tribo
Britt-Marie Hansson

Tidigare i år invigdes vår nya partilokal på Södra Kaserngatan 7. Jag och styrelsen tycker att det är viktigt att detta inte bara blir en sammanträdeslokal. Vi hoppas att det ska bli en mötesplats där alla medlemmar känner sig välkomna. Under året kommer vi att bjuda in till möten med föredrag och samtal om aktuella ämnen.  Jag hoppas att få träffa många av er där. Vill ni höra av er till mig så skriv gärna ett mail.

Kommande möten:
Fullmäktigegrupp 18 april
Fullmäktigegrupp 16 maj

Glad Påsk!

Ordförande
Daniél Tejera 
daniel@tejera.se